KOSTENLOSE Lieferung mit DHL SPOOR LEVERING MET DPD

2-3 Werktage LieferzeitSnelle bezorging

3 Jahre Garantie auf alle Produkte 3 JAAR GARANTIE

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Darkona gelden op alle bestellingen die bij ons worden geplaatst.

1 AV INLEIDING CONTRACT

1.1 Voor u uw bestelling plaatst houden wij ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op eender welk moment te wijzigen.

1.2 Een dergelijke wijziging zal in werking treden op het moment dat ze op deze website wordt gepubliceerd en het is uw verantwoordelijkheid om deze algemene voorwaarden te lezen telkens u deze website gebruikt.

1.3 Druk deze algemene voorwaarden en alle e-mails die wij u sturen af voor later gebruik.

1.4 Al het materiaal dat op deze website wordt gebruikt is onderworpen aan het Handelsmerk en Auteursrechtelijk beschermd door Darkona zodat elk niet-geautoriseerd gebruik van de inhoud van deze website strikt verboden is.

2 Productspecificatie

2.1 Wanneer u een product bij Darkona bestelt, is het uw verantwoordelijkheid om te zorgen dat u ons de precieze rolgordijncode geeft die overeenstemt met uw dakraam.

2.2 De website bevat instructies over hoe u deze kunt vinden.

2.3 Wanneer u specificaties of details met betrekking tot onze producten nodig hebt, vindt u deze in de afzonderlijke productdomeinen.

2.4 Als u een exacte kleurenovereenkomst zoekt, raden u aan om beroep te doen op onze gratis staalservice voor u bestelt.

3 PRijzen

3.1 Wanneer u uw bestelling bij Darkona plaatst, wordt de totaalprijs die u betaalt weergegeven op de website op het moment dat wij uw bestelling ontvangen.

3.2 Alle Darkona-prijzen worden in Euro uitgedrukt, in combinatie met het geldende BTW-tarief. Deze worden bij betaling opgeslagen, maar ook naast elk product weergegeven.

3.3 Echter, elke prijs die op deze website wordt weergegeven kan op elk moment worden gewijzigd. Alle Darkona-prijzen worden in Euro weergegeven, inclusief BTW aan het huidig tarief.

3.4 Dit wordt toegevoegd op het moment van betaling, maar wordt ook naast elk product weergegeven.

4 Levering

4.1 Darkona kan uw goederen in alle EU-lidstaten leveren als onderdeel van onze standaard leveringsservice.

4.2 Deze kosten worden uitgebreider omschreven op onze website en op het moment van bestelling.

4.3 Leveringstijden zijn telkens geschatte tijden en kunnen verschillen op basis van transport/logistiek en kunnen ook onderhevig zijn aan vakantiedagen.

De verantwoordelijkheid over een bestelling gaat over naar u op de datum dat de goederen worden geleverd of op de datum van de eerste poging tot levering door ons.

5 recht op weigering/annulering

5.1 Darkona accepteren annuleringen tot 14 dagen na levering van de goederen. Bij annulering kunt u contact opnemen klantenservice@darkona.com

5.2 Indien u een bestelling plaatst met Darkona, gaat u akkoord met de voorwaarden van de verkoop en het sluiten van een juridisch bindend contract.

5.3 Zoals vermeld onder "specificaties van het product," U bent verantwoordelijk voor dat het product correct worden besteld. Daarom raden wij aan cross-check uw orderbevestiging wanneer u uw bestelling plaatst.

5.4 Indien u uw bestelling te annuleren of terug te keren, neem dan contact op kundenservice@darkona.com. Wij creëren een terugkeer label voor uw product en stuur het naar u via e-mail naar het adres van uw bestelling. Zodra wij uw retour hebben ontvangen, zullen wij uw betaling terug te keren.

6 Garantie

6.1 Alle Darkona-producten zijn onderhevig aan een fabrikantgarantie van 3 jaar.

6.2 Wanneer u problemen hebt met uw bestelling, neem dan contact met ons op om een product in het kader van de garantie terug te sturen.

7  over ons

7.1 Darkona.com is een handelsnaam van MMZ Limited. 

7.2 Deze website wordt beheerd door MMZ Limited, St Marys, The Parade, Isle Of Man, IM9 1LG, United Kingdom. Ons BTW-nummer is GB209777082

 

 

 

Engels | Frans | Duits | Nederlands |
                                                      Algemene voorwaarden | Over ons | Contact |   
   ​