KOSTENLOSE Lieferung mit DHL SPOOR LEVERING MET DPD

2-3 Werktage LieferzeitSnelle bezorging

3 Jahre Garantie auf alle Produkte 3 JAAR GARANTIE

Over ons

In de loop van de afgelopen tien jaar hebben we ons eigen uniek rolgordijnsysteem voor dakramen ontwikkeld en intussen al meer dan een half miljoen exemplaren van dit systeem over heel Europa verkocht. We zijn ons rolgordijnsysteem voor dakramen, dat voor het eerst in 2005 werd ontworpen, door middel van constante innovatie en onze visie voortdurend op punt blijven stellen, wat leidde tot een verbeterd, makkelijk te installeren, universeel rolgordijnsysteem voor dakramen dat past op alle grote merken dakramen.

Het succes van deze reeks kan worden verklaard door het feit dat we meer dan 30 jaar ervaring hebben in de Europese rolgordijnenindustrie en door onze passie voor innovatie, design en kwaliteit. De voortdurende ontwikkeling van onze reeks betekent dat wij u een hele collectie ontwerpen en kleuren kunnen aanbieden die de modetrends op de voet volgen. Onze zelfontwikkelde ontwerpen en kleurpalletten worden geïnspireerd door invloeden van over de hele wereld, waardoor we een echt globale collectie in huis hebben.

De collectie is beschikbaar in verduisteringsstof en Easiclean PVC-stoffen en wordt volgende de hoogste normen geproduceerd. Kwaliteit is van essentieel belang en dus wordt elk product grondig getest om te verzekeren dat het de allerbeste prestaties levert.

Samen met de stof van uw keuze passen onze elegante aluminium kaders en zijgeleiders discreet in uw raam voor een makkelijke en efficiënte kamerdesign.

 

 

 

Engels | Frans | Duits | Nederlands |
                                                      Algemene voorwaarden | Over ons | Contact |   
   ​